Skip to content

Rólunk

Ismerj meg minket

Ismerj meg minket

Egy budapesti házaspár vagyunk, Zeitler Csongor és Zeitler-Borsos Imola Flóra. Eredetileg más-más területről érkeztünk, de már néhány éve tudjuk, hogy közösen szeretnénk valami kreatívat csinálni. A művészi hajlam mindkettőnkben régóta ott volt és az igény, hogy valami maradandót alkossunk. Így találtunk rá néhány éve a fényképezésre, amely óriási energiákat szabadít fel bennünk, hiszen minden általunk készített fotóban egy kicsit mi is benne vagyunk, legalábbis a stílusunk és ízlésvilágunk biztosan. Szeretjük az egyszerűséget, a letisztultságot és a természetességet.
Reméljük, nektek is tetszik a látásmód, amit képeink tükröznek.

Üdv.: Zeitlerék

Fotózás

Fotózás

Filozófiánk

Mindenki megérdemli álmai fotóit, így mi minden egyes fotósorozatnál arra törekszünk, hogy maradandó értéket teremtsünk, amit bármikor szívesen nézel majd vissza – akár unokáiddal is. Minden egyes fotónak története van, a mi dolgunk pedig az, hogy a lehető leghitelesebben ragadjuk meg a pillanatot és rögzítsük örökre egy képkeretbe zárva.

Hogy miért válassz minket?

Fotózás

Styling

Fotó & Styling

A kiegészítők fontossága

Minden képen láthatatlanul jelen van, belesimul környezetébe és illeszkedik az egészbe, nem tolakodó vagy hivalkodó, észrevétlenül emeli témánk fényét, kiegészíti és kiteljesíti azt.

Ez a STYLING.

Nem is hinnénk, hogy e nélkül az elem nélkül mennyire hiányosnak tűnhet egy fotó. Nem lehet túl sok belőle, néha meg elég a semmi is; a művésznek kell éreznie, mit igényel a kompozíció.

Legyen az bármilyen téma, keress minket bizalommal, mi stílusosan berendezzük helyszíned, jeleneted.

Hogy miben tudunk neked segíteni?

Styling

Honlapkészítés

Igényes weboldalkészítés

Egy jól megkomponált, ízléses honlap manapság a vállakozások elengedhetetlen része. Ha nincs lényegre törő, gördülékenyen működő weboldalad, már az elején versenyhátrányba kerülsz. Egy ilyen weboldal létrehozása bizony nem egyszerű feladat, de ha minket kérsz fel honlapod elkészítésére, neked a technikai részletek miatt már nem kell aggódnod, így teljes mértékben vállalkozásod ügyeire tudsz koncentrálni.

Miért kérj fel minket?

Miért kérj fel minket?